Siirry sisältöön

 • Aatos Klinikka
 • Aatos Klinikka
  Soita 010 325 4540    Soita    
  • Palvelut ja hinnasto
  • Asiantuntijat
  • Aatoslaiseksi?
  • Koulutukset
  • UKK
  • Blogi
  • Yhteys
  • SV/EN

  KOULUTUKSET

  AUTISMIN KIRJOLLA - NÄKÖKULMIA LASTEN JA NUORTEN DIAGNOSTIIKKAAN JA HOITOON

  Julkaistu 06. lokakuuta 2023  AATOS JÄRJESTÄÄ TALVEN 2023-2024 AIKANA LUENTOSARJAN:


  Pe 10.11.2023 klo 10-12: Lasten ja nuorten autismikirjo – mitä uutta diagnostiikasta ja tutkimuksista? - Laura Widenius

  Pe 8.12.2023 klo 10-12: Autismikirjon lasten ja nuorten hoito perheen ja vanhempien ohjauksen näkökulmasta - Riitta Paartola ja Iina Väre-Heilimo

  Pe 19.1.2024 klo 13-15: Harmaan sävyjä etsimässä - neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten psykoterapiasta - Tiina Aaltonen ja Sanna Ripatti-Oksama

  Luentosarja on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa kanssa psykoterapia- tai mielenterveystyötä tekeville ja siitä kiinnostuneille (esim. perheneuvoloiden ja erikoissairaanhoidon henkilöstö, koulupsykologit, psykoterapeutit jne).

  Webinaareissa on luento, tapausesitys ja yhteinen keskustelu.

  Luennot järjestetään webinaarina Zoom-yhteydellä.

  Hinta: 50 € / hlö/ luento (sis. alv 24 %) tai 130 € / hlö / kaikki kolme luentoa (sis. alv 24 %). Ilmoittautuminen on henkilökohtainen.

  Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä.
  LUENNOITSIJAT


  Laura Widenius on koulutukseltaan lastenpsykiatrian erikoislääkäri, perheterapeutti, työnohjaaja ja MBT-F Practitioner. Laura on toiminut pitkään lastenpsykiatrisessaerikoissairaanhoidossa. Nykyään hän tekee monipuolisesti psykiatrin töitä eri ikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa Aatos klinikalla. Laura toimii myös työnohjaajana ja kouluttaa mm. mentalisaatiosta ja neuropsykiatriasta.


  Iina Väre-Heilimo on koulutukseltaan perhe- ja paripsykoterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja ja kouluttaja. Hänellä on pitkä työkokemus erikoissairaanhoidon lastenpsykiatriasta ja neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja perheiden kuntoutuksesta. Tällä hetkellä Iina tekee töitä Aatoksessa lasten, nuorten ja perheiden kanssa.


  Riitta Paartola on koulutukseltaan psykologi. Hän on työskennellyt pitkään autismikirjon lasten ja heidän vanhempiensa kanssa erikoissairaanhoidossa. Riitta työskentelee myös Aatoksessa lasten ja nuorten sekä perheiden parissa.


  Tiina Aaltonen on psykologi, lasten ja nuorten psykodynaaminen psykoterapeutti ja EMDR – terapeutti. Tiinalla on pitkä työkokemus lastenpsykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä yksityisestä psykologin ja psykoterapeutin vastaanotosta. Aatoksessa Tiina tekee psykologin ja psykoterapeutin työtä mm. neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten kanssa.


  Sanna Ripatti-Oksama on psykologi ja lasten psykoterapeutti. Työurastaan 20 vuotta hän on toiminut HUS lastenpsykiatriassa, viimeksi käyttäytymisen säätelyn pulmiin ja neuropsykiatriseen oireiluun keskittyneessä yksikössä. Hänellä on laaja kokemus psykoterapiatyöstä autismikirjon lasten ja nuorten kanssa. Nykyään Sanna toimii psykologina ja psykoterapeuttina Aatos klinikalla.
  Ilmoittautuminen

  Tiedustelut

  koulutukset@aatosklinikka.fi

  Kumpulantie 7 A

  00520 Helsinki

  Katutaso

  3. kerros

  6. kerros

  varaa aika 010 325 4540

  palvelut@aatosklinikka.fi