Siirry sisältöön

 • Aatos Klinikka
 • Aatos Klinikka
  Soita 010 325 4540    Soita    
  • Palvelut ja hinnasto
  • Asiantuntijat
  • Aatoslaiseksi?
  • Koulutukset
  • UKK
  • Blogi
  • Yhteys
  • SV/EN

  AJANKOHTAISTA

  LAURA WIDENIUKSESTA VUODEN PERHETERAPEUTTI 2023

  Julkaistu 27. marraskuuta 2023

  SUURIA UUTISIA!


  Suomen perhe- ja pariterapiayhdistys ry:n Vuoden perheterapeutiksi on valittu Aatoksen lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja perhepsykoterapeutti Laura Widenius!


  Suomen perhe- ja pariterapiayhdistys:


  ”Aatos klinikka viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan ja tarjoaa puitteet tehdä perheterapiaa moniammatillisena yhteistyönä suurelle joukolle perheterapeutteja. Kunnioituksena tälle myös yhteiskunnallisesti merkittävälle toiminnalle kuin myös Lauran monipuoliselle perheterapeuttiselle työotteelle hänet nimitetään vuoden 2023 Perheterapeutiksi.”


  Laura Widenius:


  ”Vuoden perheterapeuttina haluaisin pitää keskustelussa lasten ja nuorten mielenterveyteen sekä lasten ja nuorten mielenterveyden häiriöiden hoitoon liittyviä teemoja – samalla kun puhutaan resurssipulasta, perheterapia on liian vähän hyödynnetty hoitomuoto. Aatos Perheklinikka on yksi vastaus siihen, miten voidaan tarjota laadukasta hoitoa koko perheelle silloin, kun lapsi tai nuori voi huonosti, yksilöllisen tarpeen mukaan, viivytyksettä.


  Perheklinikka on ainutlaatuinen, eikä vastaavaa klinikkaa ole julkisella tai yksityisellä sektorilla olemassa. Ainutlaatuisen siitä tekee se, että meillä on tarjolla monipuolisia vuorovaikutus-, pari- ja perheterapioita, laaja joukko ammattilaisia, joustava mahdollisuus tehdä aidosti moniammatillista yhteistyötä Aatos klinikan erikoislääkäreiden, psykologien ja yksilöpsykoterapeuttien kanssa. Perheterapian ja vuorovaikutushoitojen asiantuntijoita on saatu koottua yhteen poikkeuksellisen suuri joukko, ja se turvaa mahdollisuuden tarjota hoidon aloituksen tarkoituksenmukaisesti ja viiveettä.


  Kiinnostukseni mentalisaatioperheterapiaan on Suomessa vielä uutta. Olen yksi ensimmäisistä perheterapeuteista, jotka ovat Lontoon Anna Freud Centeristä pätevyyden tähän hoitomuotoon saaneet. Kiinnostusta mentalisaatiohoitoihin on ollut myös Suomessa, mutta ammattilaisten kentällä tietoa ja osaamista tästä hoitomuodosta vielä puuttuu, ja heidän suuntaansa haluaisin tätä tietoisuutta ja osaamista tuoda lisää. Mentalisoivaa työotetta voidaan hyödyntää kaikessa lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävässä työssä.”


  Aatos onnittelee lämpimästi Lauraa merkittävästä valinnasta!


  Laura pienennetty.jpeg

  Kumpulantie 7 A

  00520 Helsinki

  Katutaso

  3. kerros

  6. kerros

  varaa aika 010 325 4540

  palvelut@aatosklinikka.fi