Siirry sisältöön

 • Aatos Klinikka
 • Aatos Klinikka
  Soita 010 325 4540    Soita    
  • Palvelut ja hinnasto
  • Asiantuntijat
  • Aatoslaiseksi?
  • Koulutukset
  • UKK
  • Blogi
  • Yhteys
  • SV/EN

  Oletko kiinnostunut liittymään osaksi asiantuntijajoukkoamme?

  Aatos klinikka on Helsingissä toimiva lasten- ja nuorisopsykiatrian klinikka ja psykoterapeuttiyhteisö. Aatoksessa on jo n. 60 vastaanottajaa, joilla kaikilla on psykoterapiakoulutus tai muuta erityisosaamista.

  Tervetuloa työskentelemään Aatokseen!

  Moniammatillinen, vankan kokemuksen omaava työyhteisömme tekee Aatoksesta ainutlaatuisen lasten- ja nuorisopsykiatrian ammattilaisten keskittymän Suomessa. Aatos on yrityksenä hyvin hoidettu ja vakaa: turvallinen työpaikka kliinikolle nyt ja tulevina vuosina.

  Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia lasten- ja nuorisopsykiatreja, psykologeja ja muita soveltuvan koulutuksen ja vankan kokemuksen omaavia ammattilaisia.

  Aatoksessa työskentelet ammatinharjoittajana osana työyhteisöä, jolta saat halutessasi tukea niin kliinisiin kuin käytännönkin kysymyksiin. Voit rakentaa vastaanottosi sinulle sopivalla tavalla – muutamasta tunnista viikossa kokopäiväiseen työskentelyyn. Voit arvioida, tutkia ja hoitaa klinikka-asiakkaitamme moniammatillisessa tiimissä, keskittyä psykoterapiatyöhön tai yhdistää nämä sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi.

  Aatos tarjoaa sinulle viihtyisät, tarpeenmukaiset, kalustetut vastaanottotilat ja välineet tutkimuksiin ja hoitoon. Käytössä on toimiva ja tietoturvallinen, A-luokan asiakastietojärjestelmä Diarium ja sen etäyhteys. Aatoksessa saat myös tukea ja apua käytännön asioihin sekä koulutusta esim. tietoturva- ja tietosuoja-asioissa. Järjestämme työyhteisölle mm. työnohjausta, ammattilaisten alustamia keskusteluiltoja, koulutuksia ja vapaa-ajan aktiviteetteja.

  Aatoksen vuokra on kilpailukykyinen ja käytössämme on kaksi vuokramallia, joista voit valita oman tuntimääräsi kannalta edullisemman. Emme edellytä minimituntimäärää tai minimilaskutusta.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Lotta Weckström-Lehto

  Toimitusjohtaja, psykologi, psykoterapeutti

  lotta(at)aatosklinikka.fi

  050 358 9839

  picture of an arrow

  Toimitilat

  Aatoksen toimitilat sijaitsevat osoitteessa Kumpulantie 7 A, 00520 Helsinki. Käytössämme on yhteensä 35 vastaanottohuonetta kolmessa eri kerroksessa. Tilat on suunniteltu, remontoitu ja sisustettu psykiatrista ja psykoterapeuttista vastaanottotyötä ajatellen. Terapeuttisen settingin merkitys on Aatoksessa otettu keskeisenä seikkana huomioon, ja vastaanottaja saa asettua omalle työlleen sopivaan huoneeseen. Toisaalta tilat ovat joustavassa käytössä ja esimerkiksi perheiden, ryhmien tai verkostojen tapaamiseen on käytössä isompia huoneita.

  Aatoksessa yhdistyy ihanasti yrittäjän vapaus määrittää oma työ, mutta saada silti ympärille paljon kivoja kollegoita, joilta saa niin tukea kuin kahviseuraakin. Tilat on tosi toimivat ja tyylikkäät ja sisustusratkaisuja on ollut kiva hienosäätää vielä oman maun mukaan. ”Hallintoporukka” on auttavaista ja siksi käytännön asiat sujuu todella näppärästi. Myös yhteistä ohjelmaa on aika paljon, niin ammatillisista teemoista kuin vapaamuotoisemminkin.

  Olen mitä onnellisin aatoslainen kolmatta vuotta. Monia työyhteisöjä nähneenä iloitsen Aatoksen lämpimästä yhteisöllisyydestä, terapiatyöhön suunnitelluista kauniista työtiloista sekä ammatinharjoittajan saamasta mutkattomasta tuesta käytännön pulmiin. Moniammatillinen tiimityö ja potilasohjaus toimivat erinomaisesti, yhteinen koulutustoiminta on vireää. Aatoksessa on tunne, että se kulkee myös ammatinharjoittajan mukana.

  Aatos on täydellinen pesä omalle psykoterapiayritystoiminnalle ruuhkavuosien keskellä. Täällä voi tehdä niin paljon tai vähän töitä kun haluaa ja olla niin paljon tai vähän mukana yhteisössä kun haluaa.

  Aatoksessa on moniammatillista, monipuolista alamme osaamista, ja yhteistyö toimii todella hyvin. Ilmapiiri on avoin, lämmin ja keskusteleva, on kiinnostavaa olla täällä pitämässä vastaanottoa, on tarjolla mm. alustuksia, keskusteluita ja työnohjauksellisia tapaamisia liittyen ajankohtaisiin ja keskeisiin alan teemoihin.

  Kumpulantie 7 A

  00520 Helsinki

  Katutaso

  3. kerros

  6. kerros

  varaa aika 010 325 4540

  palvelut@aatosklinikka.fi