Siirry sisältöön

 • Aatos Klinikka
 • Aatos Klinikka
  Soita 010 325 4540    Soita    
  • Palvelut ja hinnasto
  • Asiantuntijat
  • Aatoslaiseksi?
  • Koulutukset
  • UKK
  • Blogi
  • Yhteys
  • SV/EN

  AJANKOHTAISTA

  Psykoterapiaa koulutushoitona

  Julkaistu 11. lokakuuta 2023

  Heini Elo, aikuisten integratiivisen yksilöpsykoterapian koulutuksessa

  Olen yksilöpsykoterapiakoulutuksessa, suuntaus Integratiivinen aikuisten yksilöpsykoterapia (valm. 2026) ja haen tähän liittyen koulutuspotilaita. Terapian käyntitiheys 1-2 krt/vko ja hoidon pituus 12 - 40 kertaa. Koulutushoitoihin ei voi saada Kelan tukea ja tämä on huomioitu käyntihinnassa. Koulutushoito eroaa muista hoidoista ennen kaikkea siinä, että minulla on mahdollisuus tiiviiseen työnohjaukseen prosessin aikana. Pohjakoulutukseltani olen psykologi. Olethan minuun yhteydessä ja kerron mielelläni lisää!

  Yhteydenotot: Sähköpostilla heini(at)aatosklinikka.fi tai puhelimitse 040 760 0781.


  Mirva Nyholm, varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeuttikoulutuksessa

  Olen koulutukseltani kätilö ja sairaanhoitaja, ja opiskelen tällä hetkellä varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutiksi. Teen koulutukseen liittyviä hoitoja tarjoamalla terapeuttista keskusteluapua Aatos klinikalla raskaana oleville tai perheille, joissa on alle 4-vuotiaita lapsia.

  Käyntien fokuksessa voi olla varhainen vanhemmuus ja vauvan ja vanhemman suhde. Huoli voi liittyä esimerkiksi vanhemman stressiin, vaikeaan elämäntilanteeseen tai trauma- ja menetyskokemuksiin.

  Minulla on pitkä työkokemus synnytysosastolta sekä synnytyspelkopoliklinikalta, joten raskausajan huolet ovat minulle erittäin tuttuja. Synnytyksestä voi tulla keskustelemaan myös synnytyksen jälkeen. Minua kiinnostaa myös erilaiset vuorovaikutuspulmat ja olen niissä mielelläni teitä auttamassa.

  Olen kuunteleva ja helposti lähestyttävä. Minulle on tärkeää, että asiakas tulee kohdatuksi juuri sellaisena kuin on.

  Yhteydenotot: Sähköpostilla mirva(at)aatosklinikka.fi.


  Elina Virtasalo, nuorten psykodynaamisen yksilöpsykoterapian koulutuksessa

  Tarjoan koulutuspsykoterapiaa 16-22 vuotiaille nuorille. Olen psykodynaamisessa nuorten yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa (valm. 2026). Aiemmalta koulutukseltani olen psykologi ja perhe- ja pariterapian psykoterapeutti.

  Psykodynaaminen nuorten psykoterapia perustuu psykodynaamiseen ajatteluun. Terapiassa nuoren on mahdollista luottamuksellisesti ja kiireettömästi tutustua itseensä ja syventyä asioihin, jotka tuntuvat vaikeilta, ahdistavilta tai huolestuttavilta. Psykoterapiaa voisikin kuvata matkaksi kohti omaa itseä. Psykodynaamisessa psykoterapiassa ajatellaan muutoksen ajattelu-, tunnesäätely- ja toimintatavoissa tapahtuvan prosessin myötä, ei niinkään tehtävien tai harjoitusten kautta.

  Psykodynaamisessa psykoterapiassa tapaamisia on 2 krt/vk ja hoito kestää yleensä pidemmän aikaa, esimerkiksi vuoden tai useamman vuoden.

  Yhteydenotot: Sähköpostilla elina.virtasalo(at)aatosklinikka.fi tai puhelimitse 044 247 5960.

  Kumpulantie 7 A

  00520 Helsinki

  Katutaso

  3. kerros

  6. kerros

  varaa aika 010 325 4540

  palvelut@aatosklinikka.fi